top of page
Le kollega

Är du vår nästa kommunikationskonsult?

Korp är en kommunikationsbyrå i Stockholm. Vi är ett sammansvetsat team som har det kul tillsammans! Hos oss får du ett utmanande jobb, kombinerat med trygghet och balans i livet.

Liten arbetsplats med stor variation

Eftersom vi är ett litet företag, får du som medarbetare vara med och utveckla verksamheten. Dessutom får du jobba med allt från sälj till projektledning. Du kommer både att få bred kompetens inom kommunikation och möjlighet att fördjupa dig.

Korp.miljö2.jpg
Image by Yoko Correia Nishimiya
Höga krav - stor utveckling 

Både vi och våra uppdragsgivare gillar hög kvalitet. Det ställer höga krav på oss som individer och som team – men det innebär även att du som medarbetare har stora möjligheter att utvecklas.  

Utmanande arbete med balans i livet

Vi på Korp vill erbjuda en bra arbetsplats, där du som medarbetare har ett roligt och utmanande jobb – kombinerat med trygghet och balans i livet. Visst har vi intensiva perioder, men för det mesta jobbar vi åtta till fem. Självklart erbjuder vi tjänstepension för alla våra medarbetare. 

Image by Avel Chuklanov

Är du den vi söker?

Vi letar efter dig som har ett stort intresse för företagskommunikation, aktiemarknaden och medierelationer. Du har en universitetsexamen inom kommunikation, ekonomi eller språk. Du är välstrukturerad och kreativ. Du är en bra skribent och du förstår grundläggande ekonomisk analys. Du ser helheten, men har samtidigt öga för detaljer. 

Tror du att vi kan vara rätt arbetsplats för dig? Skicka din ansökan till jobb@korpkom.se

bottom of page