top of page
AEnB2UpmEHxuffu4hXvM2w56bsa44FOvycjnQDKn38v_1eCNL14cKYFDmu-_RnqKpzZ5NWS5MR8XfhWzZLy8Mr0kh3

Media & PR

Corporate Communications

Lägg grunden för långsiktiga medierelationer

Att synas i medier är värdefullt. Med en bra strategi och rätt verktyg kan företagets budskap både bli trovärdiga och räcka långt. 

Med bra PR kan företag synas utan att köpa reklamplats. Men att nå ut till media är inte självklart. För att lyckas måste man förstå hur journalister arbetar, hur nyheter värderas och hur det nya medielandskapet fungerar.

Det första steget är en långsiktig strategi och välfungerande rutiner. Sedan hittar vi tillsammans kreativa sätt att väcka intresse för företaget, både i traditionella och sociala medier.

 

Med rätt strategi och verktyg blir företagets budskap trovärdiga och räcker långt.

Att synas i medier är värdefullt. Med en bra strategi och rätt verktyg kan företagets budskap både bli trovärdiga och räcka långt.  Med bra PR kan företag synas utan att köpa reklamplats. Men att nå ut till media är inte självklart. Med kunskap om hur media arbetar och hjälper vi dig att bygga upp relationer i traditionella, digitala och sociala medier.  ​

Det första steget är en långsiktig strategi och välfungerande rutiner. Sedan hittar vi tillsammans kreativa sätt att väcka intresse för företaget, både i traditionella och sociala medier.

Var redo att möta media.

Att möta media kan vara tufft och vi hjälper dig i förberedelserna. Genom att ge dig en förståelse för hur media fungerar och praktiskt träning med en journalist hjälper vi dig att vara redo att svara på frågor. Vi arbetar tillsammans med ett nätverk av erfarna journalister och coacher och tillsammans skapar vi verklighetstrogna övningar utifrån din och ditt företags situation.

 

Ett starkt varumärke skapar stolthet och ger självförtroende i kommunikationen.

Ditt varumärke knyter ihop bilden av ditt företag till en identitet. Behöver du ta hand om ditt varumärke eller etablera ett nytt? Det kan handla både om värderingsarbete, positionering men också praktiskt arbete med logotyp, symboler och grafisk profil. Det finns också en legal aspekt i form av varumärkesskydd och bevakning.

En väl genomarbetad varumärkesplattform och ett starkt varumärke skapar stolthet och självförtroende i din kommunikation. Tillsammans med ett nätverk av experter hjälper vi dig att utveckla ditt varumärke.

bottom of page