top of page
Grafisk design Office

 

Om Korp Kommunikation

Korp är en kommunikationsbyrå i Stockholm. Vi hjälper växande företag att lyfta sin kommunikation. 

Välkommen till oss!  

modern Office
Varför Korp? 

Många växande bolag behöver en partner som hjälper till med kommunikationen. Korp har lång erfarenhet som kommunikationspartner till små och medelstora företag, på börsen eller på väg dit. 

 

Hos oss får ditt företag hjälp att ta fram strategier och budskap för att stärka bilden av bolaget. Sedan kavlar vi upp ärmarna och hjälper er att omsätta dem i praktisk kommunikation. Utan att ni behöver anställa en hel kommunikationsavdelning.

 

Våra konsulter har under många år hjälpt bolag till bättre kommunikation, ofta med utgångspunkt i den finansiella kommunikationen.

Flying%252520raven_edited_edited_edited.
Flying%2520raven_edited_edited.jpg

Korp Kommunikation har lånat namnet av en fågel. Korpen är ett av världens mest intelligenta djur. De är lekfulla, kommunikativa och bra på att lösa problem.

Precis som vi, faktiskt.

Om företaget

Korp Kommunikation grundades 2020 av Linna Österman och Hélène Westholm, båda med lång erfarenhet som rådgivare inom kommunikation och Corporate Finance till små och medelstora tillväxtbolag.

Linna är tidigare vd och en av grundarna till kommunikationsbyrån Oxenstierna & Partners, och Hélène har ett förflutet som Corporate Finance-rådgivare till små och medelstora bolag samt Investment Director på Regeringskansliet.

DSCF5529.jpg
bottom of page