top of page

ALM Equity: Digital form speglar pågående resa

ALM Equity är en bolagsutvecklare inom fastighetsbranschen. Bolaget har gått från att vara en bostadsutvecklare till en bolagsutvecklare och kan idag beskrivas som ett investmentbolag i utvalda delar av fastighetsbranschen. Hela verksamheten kretsar kring idén om framtidens boendelösningar med klimatsmarta och yteffektiva boendeformer.


Denna omställning av bolaget är en pågående resa och i årsredovisningen för 2020 tog vi tillsammans med ALM Equity ett stort steg framåt för att tydligare beskriva ALM Equity som en bolagsutvecklare som utvecklar fastighetsbranschen. Årsredovisningen fylldes även med korta case för att beskriva vad detta betyder i praktiken.


ALM Equity har en lång tradition av tryckta inbundna årsredovisningar i traditionellt format. Årsredovisningen 2020 utvecklades inte bara avseende innehåll utan fick en helt ny, modern och digital form.Resultat

En årsredovisning som beskriver ALM Equitys kärna och tydliga inriktning att utveckla bolag inom fastighetsbranschen med fokus på framtidens boendelösningar. Genom de många casen illustrerades hur detta också sker i praktiken.


Den digitala årsredovisningen är modern och lättillgänglig med interaktiva länkar som gör den lättnavigerad.


”Vi är väldigt nöjda med slutresultatet och både innehåll och form blev ett stort lyft för årsredovisningen. Det har underlättat att vi jobbar med Korp i flera andra sammanhang då de har god förståelse för oss och vår verksamhet”, säger John Sjölund, CFO.


Korp har samarbetat med ALM Equity sedan början av 2020 och detta var den första årsredovisningen. Korp stod för processen inklusive koncept, projektledning, textarbete och grafisk design.

bottom of page