top of page

Årets årsredovisningar, del 2

Allt fler företag blir klara med sina årsredovisningar för 2021. Här är ytterligare några som Korp har bidragit till i år. Ta gärna en titt och inspireras inför er nästa årsredovisning!
Viva Wine Group är den ledande vinkoncernen i Norden med starkt fokus hållbarhet i hela värdekedjan. Bolaget börsnoterades december 2022 och publicerade sin första årsredovisning som noterat bolag.


Korp Kommunikation har stått för projektledning, text och produktion. Formgivning har skett i samarbete med Formgårda.


Läs Viva Wine Groups årsredovisning 2021


Tobii Dynavox är världens ledande leverantör av kommunikationshjälpmedel och gör det möjligt för hundratusentals människor världen över att få en röst. Detta är bolagets första års- och hållbarhetsredovisning sedan avknoppningen från Tobii AB 2021, där vi tillsammans med Tobii Dynavox har skapat en tydlig överblick över den fantastiska möjligheten som finns inom kommunikationshjälpmedel och hur en investering verkligen gör skillnad.


Läs Tobii Dynavox årsredovisning 2021ALM Equity bygger, utvecklar och är aktiva ägare av fristående bolag inom fastighetsbranschen.


I årets årsredovisning har vi tillsammans med ALM Equity fokuserat på att visa hur bolaget skapar värde genom sin idé och vision om smarta boendelösningar som håller för framtiden liksom att lyfta fram bolagets hållbarhetsarbete.  Årsredovisningen är digital och finns tillgänglig i PDF.

Läs ALM Equitys årsredovisning 2021


Vad kan vi göra för ditt företag?

Korp Kommunikation fungerar som kommunikationspartner för små och medelstora företag, på börsen eller på väg dit. Hos oss får företag hjälp till bättre kommunikation, ofta med utgångspunkt i den finansiella kommunikationen. Bland annat är vi bra på årsredovisningar, som många gånger blir en startpunkt för ett större samarbete.


Nyfiken på hur vi kan hjälpa ditt företag? Hör gärna av dig till oss!bottom of page